Bărbați din Bangladesh, Nigeria, Pakistan au plătit pentru căsătorii de conveniență cu românce "agățate" pe site-uri de socializare

257
Bărbați din Bangladesh, Nigeria, Pakistan au plătit pentru căsătorii de conveniență cu românce

Articole recomandate

Zeci de bărbați din țări precum Nigeria, Bangladesh, Albania, Sudan sau Republica Moldova negociază cu femei din România căsătorii de conveniență, pentru care plătesc, de obicei, între 300 și 500 de euro, pentru ca astfel să ajungă, fără viză, în țări ale Uniunii Europene. Din datele Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) reiese că, în primele zece luni ale anului trecut, au fost depistate 37 de căsătorii de conveniență, cele mai multe în București și în județele Dolj, Cluj, Prahova și Iași.

Străinii care s-au căsătorit cu persoane din România, pentru a putea astfel să ajungă fără viză în Uniunea Europeană, provin din Nigeria, Egipt, Bangladesh, Turcia, Sudan, Republica Dominicană, Pakistan, Iordania, Maroc, Liban, Ghana, Camerun, Tunisia, Ucraina, Republica Moldova și Albania.

În majoritatea cazurilor, străinii au luat legătura cu româncele prin intermediul site-urilor de socializare. Tot acolo au negociat și prețul, de cele mai multe ori fiind vorba despre sume cuprinse între 300 și 500 de euro.


În cele mai multe situații, este vorba despre bărbați care caută căsătorii de conveniență în România. Aceștia pleacă apoi în țări din Uniunea Europeană, unde își caută de lucru la negru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Economie : O NOUĂ TAXĂ în România!
Pagina a fost generata in 0.5527 secunde