Bărbatul care a împușcat în noiembrie un tânăr în cartierul Vitan, prins la Moscova

392
2
Bărbatul care a împușcat în noiembrie un tânăr în cartierul Vitan, prins la Moscova - terorist-1360222067.jpg
Băbatul care a împușcat, în 26 noiembrie 2012, un tânăr cu un Kalașnikov a fost prins la Moscova. Vitalie Proca, în vârstă de 33 de ani este cetățean moldovean, a anunțat, joi, șeful Poliției Române, Petre Tobă.


Proca este cercetat pentru tentativa de omor asupra unui bărbat, care a fost găsit împușcat în cap și în piept, în seara de 26 noiembrie 2012, pe strada Ion Morțun, într-un autoturism marca Audi, cu numere de Bulgaria. Atacatorii bărbatului au tras cu două arme AKM (automat Kalașnikov modificat), una dintre acestea fiind găsită de polițiști la locul agresiunii.


Proca este singurul dintre atacatori capturat. Autoritățile române au declanșat procedura de extrădare a lui Proca din Moscova, scrie Mediafax.




Comentează știrea

crestin
7 februarie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Amărășteanul
9 februarie 2013
Greșeală, Prea Sfinția Ta

Ce legătură are Biblia cu articolul?

Răspuns la: rai si iad
Adăugat de : crestin, 7 februarie 2013
Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0779 secunde