Bătaie cruntă într-un avion al companiei Ryanair. Motivul ireal de la care a pornit scandalul

286
Bătaie cruntă într-un avion al companiei Ryanair. Motivul ireal de la care a pornit scandalul - incaierareavion620x400-1692965611.jpg

Articole de la același autor

Bătaie cruntă într-un avion al companiei Ryanair! Zborul Ryanair de la Manchester către Ibiza, Spania a decolat cu întârziere din cauza unui scandal între mai mulți călătorie, relatează rotalianul.com.


Zborul a fost întârziat cu 90 de minute. Incidentul a pornit de la faptul că o femeie aflată sub influența băuturilor alcoolice a început să se certe cu pasagerii. Curând, s-a iscat o adevărată bătaie. Trei pasageri au fost dați jos din avion de către polițiștii locali, după care aeronava a decolat, a anunțat un purtător de cuvânt Ryanair.


O pasageră a avionului, identificată ca fiind Lyndsay Cash din Wigan, Anglia, a relatat că o femeie ”s-a izbit de toată lumea de cum a intrat în avion”. De beată ce era abia se putea ține pe picioare.


”Era beată și când cineva i-a atras atenția, a început să se certe cu toți. Pur și simplu au început să se lupte în culoar și a devenit foarte violentă”, a spus pasagera. ”Nu am fost mulțumită de modul în care s-a gestionat situația”, a mai spus ea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.365 secunde