Beizadea, pistolar de Vama Veche

936
Ieri dimineață, în jurul orei 5, jandarmii constănțeni au intervenit pentru aplanarea unui conflict care avea loc între doi tineri pe o terasă din localitate. În timpul scandalului a fost folosit un pistol cu gaz și bile de cauciuc.
Din câte se pare, aflat împreună cu un grup de prieteni la o terasă din Vama Veche, Constantin Beizadea, de 29 de ani, din Constanța, a intrat în polemică cu un tânăr de 25 de ani, din Timișoara, aflat la o altă masă.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis", locotenent colonel Sorin Mustățea, pe fondul consumului de alcool, cei doi au devenit în scurt timp agresivi, luându-se la bătaie. Pe timpul altercației, Constantin Beizadea a tras un foc de armă de la distanță mică în direcția timișoreanului, producându-i diverse leziuni în zona capului, la nivelul tâmplei drepte. La rândul său,
cel împușcat a recurs la violență, lovindu-l și imobilizându-l pe "pistolar".
Jandarmii care au ajuns în scurt timp la fața locului au constatat că tânărul din Constanța prezenta urme de violență la nivelul capului, era plin de sânge pe piept, față și picioare.
Pe de altă parte, tânărul împușcat prezenta o plagă deschisă localizată la nivelul capului, tâmpla dreaptă și ochi, rezultate în urma focului de armă efectuat asupra sa.
A fost anunțat Serviciul de Ambulanță, care a cordat primele îngrijiri celor doi, după care i-a transportat la Spitalul Municipal Mangalia. Din cauză că tânărul din Constanța și-a pierdut cunoștința, medicii au hotărât transportarea lui la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, secția neurochirurgie, pentru efectuarea de investigații amănunțite.
La fața locului s-a deplasat și o echipă de polițiști din cadrul Poliției Mangalia.
Pistolul, marca "Walter", proprietate personală a lui Constantin Beizadea, pentru care poseda permis, a fost ridicat pentru efectuarea de expertize.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7934 secunde