Brandul Nike lansează în premieră o colecție dedicată musulmanilor

141
1
Brandul Nike lansează în premieră o colecție dedicată musulmanilor - hijab317558900-1488982836.jpg

Articole recomandate

Brandul de îmbrăcăminte și încălțăminte sport Nike a creat special pentru femeile musulmane un hijab sport care poartă sigla brandului.


Faimosul brand de sport este pe cale să lanseze următoarea gamă de produse, noua colecție venind cu o noutate pentru sportivii musulmani de performanță. Nike a introdus în colecția sa hijabul, accesoriul binecunoscut purtat de femeile musulmance pe cap.

Gama numită "Nike Pro hijab" este rezultatul unui an de muncă, iar pentru acest proiect reprezentanții companiei au ținut cont de feedback-ul sportivilor profesioniști care poartă zi de zi hijab.

"Nike Pro hijab este un proiect în derulare de aproape un an, dar impulsul a venit cu mult înainte, de la o schimbare culturală în desfășurare, care a prezentat, mai mult decât oricând, femei din această cultură care au ales să îmbrățișeze sportul", au transmis reprezentanții companiei, potrivit Bored Panda.



Comentează știrea

Liviu Burebista
10 martie 2017
Cruciada

Cu fiecare zi ce trece islamistii i-si impun ideologia lor criminala in toata lumea. Curios cum niste oameni care au o mentalitate de sec VI, i-si impun modul lor de viata primitiv. Iar daca cineva i-i critica, atunci esti stampilat ca rasist, islamofob sau fascist. Au reusit de au bagat spaima in toata lumea asa zis crestina, prin violenta, atacuri teroriste si intoleranta de care dau dovada. Exemplu negativ este Suedia, care printr-o politica nesabuita a umplut tara de musulmani (250 de mii de musulmani in doi ani, nr total de musulmani din Suedia fiind de 800 de mii) . In fiecare zi au loc atacuri armate ,violuri in grup, incedieri de masini, atacuri cu grenade, devastari de magazine si furturi. Si cu toate acestea autoritatile siedeze neaga ca asa ceva se intampla in tara lor.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1183 secunde