Brașov: Doi morți și doi răniți după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren

875

Două persoane au murit și alte două au fost grav rănite, marți la prânz, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren la intrarea în localitatea Cristian, județul Brașov, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje SMURD și ale Poliției, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja, în urma impactului dintre autoturism și tren, două persoane au murit și alte două au fost grav rănite.

Cele două persoane care au murit erau femei și se aflau pe bancheta din spate a mașinii, una fiind decapitată, iar cealaltă aruncată din autoturism la o distanță de 15 metri. Răniții sunt doi bărbați care au suferit politraumatisme, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Brașov.

Conform sursei citate, accidentul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112, la ora 10.45

Potrivit unui martor, mecanicul trenului personal care circula pe ruta Zărnești-Brașov a văzut că autoturismul se oprise pe calea ferată și a avertizat cu semnale sonore, apoi a frânat brusc, încercând să evite impactul.

Circulația feroviară pe linia unde a avut loc accidentul este blocată.

La ora transmiterii acestei știri, la fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD și ale Poliției.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.279 secunde