Brazilia: "Da dialogului, însă lupta continuă"

70
Brazilia:

Articole recomandate

Reprezentanții mișcării "Passe livre" ("Bilet gratuit de autobuz"), aflată la originea protestelor ce zguduie Brazilia de peste două săptămâni, au anunțat că a fost demarat dialogul cu guvernul, însă "lupta continuă" până la obținerea gratuității transportului în comun, notează AFP.

"Lupta continuă. Lupta pentru gratuitatea transportului continuă", a declarat reprezentanta grupului, Mayara Longo Vivian. "Dialogul reprezintă un pas important, dar, fără acțiuni concrete care să confirme ameliorarea condițiilor pentru populație, nu există progres", a adăugat ea, la finalul unei reuniuni cu președinta Dilma Rousseff, desfășurată la Brasilia.

Șefa statului brazilian s-a întâlnit, luni, cu patru lideri ai mișcării respective, după care a anunțat investiții masive în transporturi.

"Guvernul va aloca 50 de miliarde de reali (n.r. - aproximativ 19 miliarde de euro) pentru noi investiții în lucrările de mobilitate urbană ca să amelioreze transportul în comun din întreaga țară", a mai spus Dilma Rousseff. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Diverse : "Love Hotel" pentru câini
Pagina a fost generata in 0.803 secunde