De 8 Martie,

Concurs Bulgarii ne iau femeile

791

Articole de la același autor

Bulgarii nu mai contenesc în a da lecții de marketing hotelierilor de pe litoralul românesc. Ultima găselniță a vecinilor de la sud de Dunăre în materie de turism este sărbătoarea mărțișorului, până la care nu mai sunt decât două săptămâni.

Astfel, după ce în urmă cu aproximativ zece zile hotelierii din stațiunea bulgărească Albena au organizat prin ora-șele importante din România o adevărată caravană de promovare, acum a venit rândul agențiilor de turism locale să promoveze turismul bulgăresc. Practic, în momentul de față, majoritatea agențiilor de turism au inclus în oferta cel puțin un pachet turistic destinat sărbătoririi zilei de 8 martie cu destinația Bulgaria. Asta în condițiile în care partea românească nici nu s-a gândit să valorifice în vreun fel această sărbătoare.
Potrivit ofertelor prezentate de agențiile de turism locale, în schimbul a aproximativ 100 de euro, constănțencele cu dare de mână și interesate de ideea de a scăpa măcar pentru câteva zile de partenerii lor de viață au alternativa evadării, pentru trei zile, pe litoralul bulgăresc. Avantajul unei astfel de escapade este mai mult decât evident, departe de ochii cunoscuților, ai soțului, ai prietenului sau ai oricărei persoane care se încadrează în această cate-gorie, cele mai ascunse gânduri pot fi puse în practică fără prea multă bătaie de cap.
Revenind la ofertele vecinilor bulgari, trebuie precizat că ele nu conțin nimic care să le facă speciale. În afară de cazarea în sine, ofertele de mărțișor nu diferă cu absolut nimic de ofertele existente pentru celelalte perioade ale anului. Spre exemplu, în schimbul a 89 de euro, se asigură turistelor de ocazie din România doar cazarea pe trei nopți la un hotel de patru stele din stațiunea Nisipurile de Aur și o masă pe zi. La acestea se mai adaugă dotările de care dispun camere, respectiv televizor, aer condiționat, internet sau telefon, plus acces la centrul Spa din cadrul hotelului.
În cazul în care prețul ar putea părea prea ridicat, există și posibilitatea cazării la un hotel din aceeași stațiune, însă cu un grad de confort inferior, unde noaptea de cazare costă între 20 de euro și 25 de euro.
Alternative asemănătoare se găsesc și în stațiunea Balcic unde, în schimbul unei sume de 65 de euro, o constănțeancă poate petrece două nopți într-un hotel de trei stele, în regim de demipensiune. Mai mult decât atât, un alt aspect îl constituie faptul că în preț este inclus și transportul cu autocarul din România. Aproximativ aceleași tarife, între 17 euro și 30 de euro pe noap-te, sunt practicate și în cazul hotelurilor din stațiunea Albena.
În categoria "evadărilor" de lux intră sejururile petrecute în hotelurile cu mai mult de patru stele. Spre exemplu, o excursie în perioada 7 – 9 martie în stațiunea Sf. Constantin și Elena, cu cazare la un hotel de patru, o va costa pe o constănțeancă nu mai puțin de 95 de euro. Și acesta este un tarif bun dacă luăm în considerare că există chiar și oferte care ajung până la aproximativ 120 de euro de persoană.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9583 secunde