”Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”. Ultimele cuvinte ale soțului gravidei care a murit în ajunul nunții

217
1
”Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”. Ultimele cuvinte ale soțului gravidei care a murit în ajunul nunții - deces-1661076138.webp

Articole de la același autor

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Gura Humorului a murit în ajunul nunții, în urma unui stop cardio-respirator, potrivit Antena3.ro


Tânăra, care era însărcinată în 8 luni, fusese internată cu Covid-19 în spital în data de 27 iulie și se externase la cerere, în data de 2 august, pentru că avea programată nunta.

Soțul ei a postat si un mesaj pe contul de socializare în care își exprimă tristețea: ”Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”.

Tânăra avea afecțiuni cardiace preexistente, fusese operată pe cord la vârsta de 20 de ani, astfel că medicii i-au monitorizat atent starea de sănătate afectată de Covid-19.


În seara de vineri, Alexandrei i s-a făcut rău și soțul ei a sunat la 112. Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că pacienta era în stop cardio-respirator. 


Comentează știrea

Marian
22 august 2022
Ipocrizie

Deci mnezou o omoară pe nevastă-ta și tu,ca un idiot,îl mai și rogi să ți-o odihnească-n pace,în loc cu verdeață,etc.,etc. Cam ce tarif o fi achitat la slujba de înmormântare la care,în mod sigur,a parrticipat cel puțin o haită de hiene în sutană?

Pagina a fost generata in 1.1887 secunde