UPDATE. Actriţa Anne Heche a fost declarată moartă

220
UPDATE. Actriţa Anne Heche a fost declarată moartă - 16602481846632-1660372417.jpg
Actriţa americană Anne Heche a fost declarată moartă după ce a fost grav rănită într-un accident de maşină produs săptămâna trecută în Los Angeles, a anunţat vineri o purtătoare de cuvânt, informează AFP.

Actriţa, în vârstă de 53 de ani, se află în comă la spital de când a suferit un traumatism cerebral grav în urma unei coliziuni violente pe 5 august.

Pierzându-şi toate funcţiile cerebrale, Anne Heche ''este moartă din punct de vedere legal în conformitate cu legea californiană'', dar inima ei continuă să bată pentru a ajuta la donarea de organe, a declarat pentru AFP purtătoarea sa de cuvânt Holly Baird.

Anne Heche a apărut în mai multe filme în anii 1990, printre care "Six Days, Seven Nights" şi "Donnie Brasco". De asemenea, este cunoscută pentru rolul ei din telenovela "Another World", care i-a adus un premiu Daytime Emmy în 1991.

Actriţa se află în comă de când maşina sa s-a izbit de o casă cu două etaje din cartierul Mar Vista, "provocând daune structurale şi un incendiu de proporţii", potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles.

Departamentul de poliţie din Los Angeles a precizat joi, într-un comunicat, că va efectua teste de sânge asupra lui Heche şi că anchetatorii vor ''prezenta problema autorităţii judiciare corespunzătoare''. Cu toate acestea, poliţia nu a oferit detalii despre posibilele acţiuni în justiţie.

Presa locală a relatat joi că testele preliminare au fost pozitive la narcotice. Dar trebuie efectuate teste suplimentare pentru a se asigura că rezultatul pozitiv nu este legat de tratamentul medical.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5817 secunde