Situația traficului, în această dimineață! Se circulă cu dificultate atât spre mare cât și spre munte

176
Situația traficului, în această dimineață! Se circulă cu dificultate atât spre mare cât și spre munte - traficaglomeratambuteiajconstant-1660372854.jpeg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești –Brașov, astfel că se circulă în coloană în zona localității Comarnic, pe sensul de urcare către Brașov. Trafic intens se înregistrează și pe raza stațiunii Bușteni, în ambele sensuri, fără a se forma coloane de autovehicule.


Pe Autostrada A2 București – Constanța, valorile de trafic sunt crescute pe sensul către litoral pe tronsoanele kilometrice 12 - 50 și 148 - 156.


În condiții de aglomerație se circulă și la ieșire de pe Autostrada A4 către DN 39 Agigea – Mangalia.


Reprezentanții Infotrafic: "Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză și indicațiile polițiștilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație sau direcția de deplasare, să pună în funcțiune luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc. Pe autostradă, acordați prioritate când părăsiți spațiile de servicii și nu circulați, nu opriți pe banda de urgență!


Planificați-vă din timp călătoria, luând în considerare folosirea unor rute alternative, respectiv:


- Autostrada A2 – Valea Dacilor - Ciocârlia - Mereni - DJ 381 Topraisar - DJ 391 Negru Vodă - DN 39 Mangalia."




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6766 secunde