Concurs Căderi masive de zăpadă în Japonia: peste 80 de morți

876
Căderi masive de zăpadă în Japonia: peste 80 de morți - 41462f5e3609d5c8fd73845fbcbfc3e5.jpg

Articole de la același autor

Mai mult de 80 de persoane au murit în Japonia, în urma ninsorilor abundente, care s-au abătut asupra arhipelagului în ultimele trei zile, după cum raportează Serviciul de pompieri de la Tokio, responsabil de eliminarea consecințelor situațiilor de urgență.
Potrivit departamentului amintit, aproximativ 950 de persoane au suferit răni de gravitate diferită, de la leziuni la degerături. Cele mai multe dintre victime și-au pierdut viața sau au fost rănite în timp ce degajau acoperișul caselor de acumulările de ză-padă. În plus, mai mulți locuitori din zone montane au fost surprinși de avalanșe.
În urma ninsorilor abundente, și transporturile au fost grav perturbate în Japonia, în special cel feroviar. Aproximativ 1.100 de persoane captive în trenurile blocate pe traseu de căderile masive de zăpadă au putut fi evacuate abia ieri dimineață, după mai bine de 48 de ore.
De duminică seara, transportul feroviar din nord-vestul insulei Honshu, cea mai mare insulă din arhipelagul nipon, a fost integral paralizat de ninsoare, iar autoritățile informaseră inițial că 1.700 de pasageri sunt blocați în peste șapte trenuri de mare viteză, oprite pe traseu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Iunie 2010
Stire din Sport : Japonezii, eliminați la penalty-uri
Pagina a fost generata in 0.3743 secunde