Campanie inedită prin care Spania îndeamnă femeile să meargă la plajă, indiferent cum arată

186
Campanie inedită prin care Spania îndeamnă femeile să meargă la plajă, indiferent cum arată - femeiplaja-1659018198.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Egalității din Spania a lansat o campanie pentru sezonul estival, pentru a încuraja femeile îngrijorate de cum arată corpul lor să meargă la plajă, scrie BBC.


„Vara este și a noastră”, este sloganul care însoțește posterul campaniei, în care apar cinci femei cu aspect fizic diferit. Printre ele este și una care face plajă topless, după o mastectomie.


Șefa Institutului pentru drepturile femeilor, Antonia Morillas, a spus că așteptările cu privire la aspectul fizic au afectat nu numai stima de sine a femeilor, dar le neagă și drepturile.


Institutul, care este inițiatorul acestei campanii, a transmis că acest proiect este o încercare de a demonstra că toate persoanele au aceleași drepturi, că femeile ar trebui să se bucure de vară, oriunde și cu cine își doresc.

„Astăzi celebrăm o vară pentru toți, fără stereotipuri și violențe estetice împotriva corpului nostru", este mesajul campaniei. "Toate corpurile sunt corpuri pentru plajă”, a spus ministrul Serviciilor Sociale, Ione Belarra.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5776 secunde