Care sunt aeroporturile din Europa cu cele mai multe anulări de zboruri

341
Care sunt aeroporturile din Europa cu cele mai multe anulări de zboruri - aeroport-1659634330.jpg

Articole de la același autor

Aeroporturile cu cel mai mare număr de anulări de zboruri din vara aceasta sunt Luton (Londra), Viena şi Santorini (Thira), iar aeroporturile cu cele mai puţine anulări, Zaragoza (Spania), Corfu (Grecia) şi Istanbul, arată datele unei companii tehnologice de călătorii, potrivit Digi24


„Cele mai rezervate aeroporturi de destinaţie pentru luna august sunt Luton, Milano Bergamo International şi Bruxelles South Charleroi, iar cele mai multe anulări de până acum s-au înregistrat în Luton, Aeroportul Internaţional Viena şi Aeroportul Naţional Santorini (Thira). Aeroportul Internaţional Atena şi cel din Gatwick sunt şi ele pe lista aeroporturilor cu un număr ridicat de anulări. Călătorii pot încerca destinaţii alternative pentru vacanţe, pentru a evita riscul anulării zborurilor sau a bagajelor întârziate sau pierdute.

Printre aeroporturile cu un număr scăzut de anulări se numără Zaragoza (Spania), Aeroportul Internaţional Corfu (Grecia) şi cel din Istanbul (Turcia)", conform datelor furnizate de Kiwi.com.

Vara aceasta, oameni din toată lumea călătoresc intens iar românii nu fac excepţie, ajungând pe locul 9 în topul naţionalităţilor care se deplasează internaţional cu ajutorul acestei companii în luna august.

În această lună de vară sunt cele mai puţine rezervări pentru călătorii, în condiţiile în care românii călătoresc cu 38% mai puţin decât în iunie şi cu 40% mai puţin decât în iulie


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Polițiștii sunt cu ochii pe aeroporturi
Pagina a fost generata in 0.3567 secunde