HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele

557
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele - logohoroscop-1659637081.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai tot amânat un proiect important, dar acum este timpul să arăţi ce ai lucrat. Panica se instalează uşor, uşor, dar îţi vei recăpăta calmul repede. Ai face bine să nu mai repeţi gestul acesta.

Taur: Veştile importante curg şiroaie astăzi, încât nici nu ai timp să le analizezi pas cu pas. Te bazezi pe intuiţie şi se pare că totul va merge ca pe roate.

Gemeni: O vizită neaşteptată te cam pune pe gânduri şi te face să te întrebi care este intenţia. Reuşeşti în final să afli cum stau lucrurile şi te linişteşti. Nimic nu ţi se pare grav.

Rac: Ai acumulat câteva nemulţumiri şi eşti gata să rezolvi situaţia fără a sta prea mult pe gânduri. Adevărul este că în ultima perioadă te-ai cam neglijat.

Leu: Reiei o activitate care în trecut te făcea fericit şi constaţi că lucrurile s-au schimbat radical. Reorientează-te spre lucruri cu adevărat necesare şi care să te umple de energie.

Fecioară: Încercările tale de a te maturiza dau greş în condiţiile în care cei din anturajul tău continuă să fie precum copiii. Nu este un lucru chiar atât de rău, dar în ritmul acesta nu vei mai progresa.

Balanţă: Nu mai lua asupra ta toate problemele familiei, la urma urmei nimic nu va rămâne nerezolvat. Fii mai deschis la sfaturile celor din jur.

Scorpion: Situaţia în care te afli nu-şi găseşte rezolvare, dar un sfat bun din partea unei rude te va ajuta să gândeşti limpede şi implicit să găseşti soluţia cea mai eficientă.

Săgetător: Nu-ţi pierde speranţa pentru că doar aşa poţi trece mai uşor peste un necaz. Dacă lucrurile se vor schimba, tu vei simţi primul acest lucru.

Capricorn: Nu ai motive de panică chiar dacă şefii te suspectează că nu îţi duci la bun sfârşit sarcinile. Te vei descurca tu cumva, la fel cum ai făcut şi până acum.

Vărsător: Devii politicos cu cei din anturaj, dar doar aşa, de ochii lumii. În sinea ta ştii că unii nu ar merita prea multe din partea ta, dar treci cu vederea.

Peşti: Te simţi inspirat de o întâmplare care se petrece chiar sub ochii tăi şi pe care o vezi ca pe o profundă lecţie de viaţă, bună de transmis mai departe. Scapă de problemele cu sănătatea şi reia-ţi activităţile preferate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Situație într-un avion
Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Cu umbrela la vânătoare?
Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Propuneri de milioane
Luni, 15 August 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Lucruri de prisos
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Cuplu la consilier
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Ştefan cel Mare şi turcii
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Horoscop
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : Bancuri
Duminică, 14 August 2022
Stire din Fun : HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele
Vineri, 12 August 2022
Stire din Fun : Panică! Un tip și-a pierdut nevasta
Pagina a fost generata in 0.4777 secunde