Cât de performante vor fi telefoanele mobile în 2023. Inovații pregătite de producători

185
Cât de performante vor fi telefoanele mobile în 2023. Inovații pregătite de producători - telefon-1671357685.jpg

Articole de la același autor

În prezent, inovațiile din sfera tehnologiei au atins performanțe fabuloase, iar pasionații acestei lumi trebuie să se aștepte, anul viitor, la noi trenduri privind telefoanele mobile, potrivit Antena3


Călin Clej, directorul Honor România și Bulgaria, a vorbit atât despre funcțiile atractive pe care le-au prezentat telefoanele mobile în 2022, cât și despre inovațiile care ne vor surprinde în anul următor.


"Anul acesta, partea de fotografie și videografie a reprezentat principalul teritoriu al inovațiilor. De asemenea, o altă noutate a fost reprezentată de viteza de încărcare a bateriei", a spus Călin Clej.

Totodată, specialistul a vorbit despre cel mai premiat telefon la Mobile World Congress Barcelona-2022, fiind vorba despre HONOR Magic 4 PRO.


"Este un telefon care a adus, ca inovație globală, în primul trimestru al anului 2022, prima filmare din lume, în 10 biți Log 4K. Prin urmare, calitatea video este pretabilă la a fi difuzată inclusiv într-un cinematograf", a mai adăugat directorul HONOR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4441 secunde