”Brăduțul magic” al elevilor Școlii ”Grigore Moisil” din Năvodari, desemnat câștigător

118024
”Brăduțul magic” al elevilor Școlii ”Grigore Moisil” din Năvodari, desemnat câștigător - xbraduteco-1671357884.jpg

Articole de la același autor

Primăria Năvodari a organizat în perioada 9-15 decembrie, concursul „Brăduțul magic”, la finalul căruia Școala Gimnazială „Grigore Moisil” a fost desemnată câștigătoare cu 4.053 de voturi care apreciază efortul elevilor și ideea de a decora un brad cu podoabe eco.

De 16 ani, această instituție de învățământ face parte din programul internațional eco-school, fiind deținătoare, de opt ori, a distincției „Steagul Verde”, acordată de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, în urma unor evaluări severe, după cum informează prof. Luiza Popescu, coordonator program Eco-school.

„Am muncit mult, ne-am străduit să fim originali și creativi, să reciclăm becuri, carton, PET-uri, capace de plastic/plută cărora să le oferim o nouă viață și strălucire. In loc să poluăm planeta, am ales să transformăm deșeurile în  globuri, coronițe și podoabe de  Crăciun. Ne bucură enorm că, la nivelul comunității, efortul elevilor și al cadrelor didactice este încă o dată apreciat.

Mulțumirile noastre speciale se îndreaptă către elevii noștri harnici, talentați și deosebit de creativi, către familiile lor și către toți cei care ne-au votat și ne-au susținut în acest demers!”, a transmis prof. Ligia Mangri, directorul Școlii Gimnaziale „Grigore Moisil” Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7822 secunde