Câți refugiați vor ajunge în România în luna noiembrie

392
4
Câți refugiați vor ajunge în România în luna noiembrie - reportajcnnrefugiatiafricanimuti-1441180369.jpg

Articole de la același autor

Primii imigranți pe care România s-a angajat să-i primească la cererea Uniunii Europene vor sosi în țară în luna noiembrie, a declarat marți Leonard Orban, consilierul pe politici europene al președintelui Klaus Iohannis, într-un interviu acordat Europa FM.

Potrivit acestuia, în total, în România vor ajunge puțin peste 1.700 de refugiați, însă ei vor sosi treptat în cele șase centre de primire disponibile și vor fi verificați. Cine nu va avea dreptul la azil nu va putea rămâne în România, a precizat Orban.

"Cele șase centre în care vor ajunge imigranții sunt în localitățile București, Giurgiu, Galați, Șomcuta Mare, Rădăuți și Timișoara. Aici, imigranții vor primi apă, hrană, cazare și servicii consulare, iar România va primi de la Uniunea Europeană câte 6.000 de euro pentru fiecare persoană. Regimul în aceste centre va fi unul deschis", a explicat consilierul președintelui, citat de Agerpres.

El a adăugat că, din punctul său de vedere, România nu este pregătită să primească imigranți, însă face acest lucru ''pentru a fi solidară cu alte țări ale Uniunii Europene care preiau mult mai multe persoane". 

Comentează știrea

Eu
2 septembrie 2015
Tu

Orban sa ii ia acasa pe negrotei si bani cu care sa ii intretina .... noi avem sate fara curent si copi care abandoneaza scoala si Lachele asta aduce emigranti .... saracuti de ei ... sa puna bomba pe ei cine stie pe unde sa zica ca sunt Romani ... de ce nu aduce Ucrainieni ca sunt albi si avem si aceiasi religie ... aduceti musulmani ca sa aveti pentru ce sa faceti moschee .... vai de capul lui Orban ati uitat ca suntem si putin mai mult rasisti .....

Miron
4 septembrie 2015
Primului comentator

In primul rand esti rau,dar din pacate si prost .Niste amarati fug de moarte ,caci altfel sigur nu ar fi plecat de unde traiul era infinit mai bun decat in Romania daca nu venea peste ei rahatul ala de regim dictatorial.Apoi,treaba cu musulmanii si crestinii,s-o lasam moale....Romanii sunt crestini doar declarativ,faptele si gandirea lor fiind spre necuratul. Sa te caci pe tine ca ajuti niste oameni in mare nevoie, inseamna exact opusul oricarei religii adevarate.Suntem foarte lasi, rai si nemilosi,de aia si suntem asa de saraci. Ne speriem de fapte bune.In sfarsit,serviciile secrete ce p..a mea fac ? Sa treaca la munca in loc sa faca tembelisme prin tara cu noi,si sa trieze profesionist pe cei care vin in tara,ca aia e meseria lor si au salarii super babane. Oricum,daca am fi in locul refugiatilor,am merita sa fim primiti de cineva? Oare doar europenii sunt oameni? Oare nu suntem la fel de rai ca oamenii lui Bashar? Doar ca nu impuscam refugiatii,altfel hai sa le refuzam posibilitatea de salvare,nu-i asa?

George
4 septembrie 2015
daaa

La cazanul cu smoala cu ei si cu sufletistul de Miron...

irina
19 septembrie 2015
o noua sansa

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8136 secunde