Ce cadouri bizare au primit bebelușii regali ai Marii Britanii

381

Articole recomandate

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Catherine, au devenit părinții celui de-al doilea copil. Ce daruri au primit de-a lungul timpului bebelușii regali? Unele dintre ele frumoase, altele interesante, unele de-a dreptul bizare. De la un Aston Martin de jucărie (mai precis, Aston Martin DB5 în miniatură a fost una dintre jucariile preferate de către Prințul Andrew) și până la o mini-rulotă, toate alcătuiesc un fel de "muzeu" al Casei Regale britanice.

Spre exemplu, micul prinț George, primul copil al cuplului "de aur" William-Kate, a primit până acum tot felul de jucării, în general de pluș, "unele dintre ele caraghioase", după cum notează o parte a presei britanice. Printre darurile care s-au dovedit un hit pentru micul prinț, a fost o jucărie de plastic (o cămilă!) oferită de bunicul său, Prințul Charles, și un kit de înot! Un cadou politic trimis micului George a venit de la vicepremierul Nick Clegg, care a trimis o pătură spaniolă, împreună cu un sac de cafea!


În ceea ce privește "bebelușii vechi" ai Casei regale britanice, aflăm că Prințul Charles și Prințesa Anne "s-au plimbat" cu propria lor rulotă, cea în miniatură.


Regina Elisabeta a avut parte de un iepure de faianță în 1930. Plus un frumos și bizar cal de jucărie pe care "s-au dat" atât Regina Elisabeta, cât și sora ei, Principesa Margareta. Printre altele, Prințul Charles a fost și beneficiarul unor cuburi de jucărie cu fotografii regale – de altfel aceste cuburi fiind preferatele lui Charles, scrie evz.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Mai 2015
Stire din Monden : Ducesa Kate A FOST INTERNATĂ
Pagina a fost generata in 1.4645 secunde