Ce criză? Care criză? Keep on gaming!

368

Articole de la același autor

Comerciantul internațional de jocuri pe calculator Game Group consideră că actuala criză economică nu afectează în nici un fel cererea crescândă pentru jocurile pe calculator, potrivit informațiilor publicate pe site-ul de specialitate itnews.com.
Reprezentanții companiei au declarat că, deși jocurile pe calculator costă încă destul, acestea oferă ore întregi de divertisment, care în cele din urmă sunt mult mai ieftine decât multe alte activități de petrecere a timpului liber. Anunțând profituri crescânde pentru prima jumătate a anului 2008, oficialii Game Group au adăugat că a treia generație de console, cum ar fi Nintendo Wii, vor avea un impact mai mare asupra pieței de jocuri și a gamerilor, datorită originalității și noutăților prezentate și că nici acestea nu vor fi afectate prea curând de vreo criză economică.
Potrivit itnews.com, Game Group va deschide câteva magazine în Australia, precum și Marea Britanie, Irlanda, Franța, Spania și Portugalia până la sfârșitul anului, anunțând și lansarea a aproximativ 33 concesii (drepturi de vânzare) în librăriile Borders în următoarele douăsprezece luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8712 secunde