iPhone va ajuta 3G-ul românesc

404

Articole de la același autor

iPhone 3G va ajuta la dezvoltarea tehnologiei 3G și se va cumpăra la fel de bine ca și predecesorul său 2G, în principal de utilizatorul obișnuit de telefonie mobilă, indiferent de prețul la care va sosi pe piață, a declarat, pentru NewsIn, redactorul șef adjunct PC Magazine România, Cristian Lăcraru.
"Acum, 3G-ul e înțeles în cea mai mare parte drept video telefonie. Nu că nu ar fi așa, dar departe gândul de dezvoltare a 3G pentru așa ceva. Această idee predomină în rândul consumatorilor obișnuiți. Nu se aplică însă și oamenilor de afaceri. Cred însă că iPhone se va vinde în principal către consumatorul de rând, indiferent de prețul la care va sosi pe piață", a detaliat Lăcraru.
Potrivit specialiștilor, iPhone poate contribui la dezvoltarea 3G, dar mai ales a conținutului ce poate fi accesat cu 3G, în condițiile în care România a avut și are un ritm foarte bun de absorbție a tehnologiei. Astfel, "un echipament în plus, mult diferit de ce se află acum pe piață, cu design și funcționalități absolut interesante, poate schimba puțin din percepția 3G-ului și poate contribui la o dezvoltare într-o nouă direcție a acestuia. Creșterea vitezelor de manipulare a datelor și educarea și informarea consumatorilor vor dezvolta aplicații noi, dar mai ales conținut. Iar direcția corectă este către servicii. Conținutul se va dezvolta mult, iar echipamentele cu ecrane mari și funcționalități extinse, așa cum este iPhone, vor aduce unealta în mâna consumatorului devorator de conținut", consideră Lăcraru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0941 secunde