Ce i-ar fi provocat moartea femeii care a înghițit substanță de contrast în timpul unui CT

601
Ce i-ar fi provocat moartea femeii care a înghițit substanță de contrast în timpul unui CT - tomograf-1660751589.webp

Articole de la același autor

Moarte suspectă în Târgovişte. O femeie de 51 de ani a murit în timpul unui examen computer tomograf. Pacientei i se făcuse rău după cele şase pahare de substanţă de contrast, potrivit Antena3.ro


Femeia suferea de cancer şi a murit în timpul unei investigaţii făcute la o clinică privată. Acesteia i s-ar fi administrat substanţă de contrast, iar specialiştii iau în calcul varianta unui şoc anafilactic.

Fiul acesteia a povestit pentru reporterii News Hour with CNN cum a decurs momentul tragic.

Acuzaţiile familiei: "Asistenta era mai şocată decât noi"

Tragedia s-a întâmplat săptămâna trecută, în cadrul unei clinici private din Târgoviște. Cadrele medicale i-ar fi dat femeii să bea șase pahare de substanță de contrast necesară pentru examenul de computer tomograf. În timpul examinării, femeia a început să se simtă rău, să tușească și să respire cu dificultate. La scurt timp a murit.


Pacienta suferea de cancer mamar și se prezentase la clinica privată pentru un examen toracal. Băiatul povestește că angajatele de la clinică erau bulversate de ce se întâmplase și când s-au văzut depășite de situație au sunat la ambulanță. Era prea târziu, însă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0403 secunde