Ce se întâmplă cu florile depuse în semn de omagiu pentru regina Elisabeta a II-a

446
Ce se întâmplă cu florile depuse în semn de omagiu pentru regina Elisabeta a II-a - cescriebiletflorisicriureginaeli-1663741833.jpg
Grămezile de flori depuse în parcurile londoneze în semn de omagiu pentru regina Elisabeta a II-a vor fi transformate în compost şi reutilizate la plantarea unor noi straturi de flori, a precizat marţi autoritatea care administrează parcurile regale din Londra, potrivit AFP, scrie Agerpres.

Numeroase buchete şi coroane de flori au fost depuse în parcurile din Londra după decesul suveranei, pe 8 septembrie, la capătul unei domnii de 70 de ani.

Aceste omagii florale vor începe să fie colectate luni, la o săptămână după funeraliile naţionale ale suveranei. Pot fi depuse în continuare noi buchete, dar florile trecute sau cele veştejite vor fi ridicate.

Compostul produs va fi utilizat pentru proiecte de amenajare peisagistică şi plantarea unor noi straturi de flori în parcuri.

''Prioritatea noastră în acest moment este de a administra cantitatea enormă de flori şi de omagii depuse în grădina Green Park'', a mai precizat un purtător de cuvânt al Royal Parks, care administrează totodată şi alte spaţii verzi celebre precum Hyde Park sau Kensington Gardens.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde