Ce vedetă cu milioane de fani se afla în avionul prăbușit azi

402
Ce vedetă cu milioane de fani se afla în avionul prăbușit azi - colajavion-1481129091.jpg
Un avion pakistanez cu 47 de oameni la bord s-a prăbușit în apropierea orașului Havelian din nordul țării. 


Purtătorul de cuvânt al Pakistan International Airlines a declarat că aeronava ATR-42 avea aproape 10 ani vechime și era într-o stare foarte bună.

"Toate cadavrele au arsuri profunde și nu pot fi identificate. Fragmentele avionului sunt răspândite pe o suprafață mare", a declarat Taj Muhammad Khan, un purtător de cuvânt al Guvernului Pakistanului. "Avionul s-a prăbușit într-o zonă muntoasă. Aparatul era cuprins de flăcări înainte de a lovi solul", a mai precizat acesta. Se pare că momentan au fost recuperate 21 de cadavre, iar în presa internațională au apărut primele fotografii de la locul tragediei.


O presupusă lista pasagerilor a apărut deja pe Twitter. La bordul avionului s-ar fi aflat 31 de bărbați, 9 femei și 2 copii, plus echipajul format din 5 persoane. Pe listă apare și numele lui Junaid Jamshed, prietenii vedetei confirmând că era în avion.

Junaid Jamshed este unul dintre cei mai populari cântăreți și prezentatori TV din Pakistan. Artistul s-ar fi aflat la bordul avionului împreună cu familia sa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2722 secunde