Cel mai enervant lucru pe care îl fac pasagerii în avion, potrivit unui însoţitor de bord

297
Cel mai enervant lucru pe care îl fac pasagerii în avion, potrivit unui însoţitor de bord - insideviewonpassengerandcabincre-1685361174.jpg

Articole de la același autor

Meseria de însoțitor de bord nu este atât de fascinantă pe cât ar putea crede mulți. De fapt, există câteva lucruri care îi enervează cu adevărat pe aceștia, relatează Daily Mail.


Un însoțitor de bord experimentat a dezvăluit cel mai enervant lucru pe care îl fac pasagerii, care se întâmplă chiar înainte ca avionul să decoleze.


Chris Kellum, care lucrează la o companie aeriană americană, a publicat un videoclip pe TikTok în care le arată urmăritorilor săi exact ceea ce nu ar trebui să facă.


În clipul video este exemplificată o astfel de situație. O colegă, care interpretează rolul pasagerului, pune un bagaj mare în spațiul de depozitare. Fiindcă este mult prea mare, roțile acestuia rămân ieșite în afară.


Ulterior, aceasta își ocupă locul, înainte ca însoțitorul de bord să se apropie și să spună: „Compartimentul de deasupra capului nu se închide”.


„Din păcate, nu încape, așa că va trebui să vă înregistrăm bagajul", a mai precizat Kellum. Colega sa, care se comportă ca un pasager iritat, spune: „Dar nu înțeleg, a intrat și data trecută”.


„Cum se face că nu a intrat astăzi? Ce s-a întâmplat? S-a micșorat avionul? Ce se întâmplă?”, a continuat Kellum, într-o notă amuzantă, dar perfectă pentru a atrage atenţia asupra acestui "fenomen".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5569 secunde