video Ceremonie bizară în cinstea lui Iohannis, în Zanzibar. Bărbați africani sar în apă cu tabourile șefului statului român

2321
Ceremonie bizară în cinstea lui Iohannis, în Zanzibar. Bărbați africani sar în apă cu tabourile șefului statului român - zanzibar-1700493695.jpg
În spațiul online au apărut imagini de la un ceremonial în care bărbați africani din Zanzibar strigă numele lui Klaus Iohannis, agită portretul președintelui român, apoi sar cu tabloul în apă, strigând „Hakuna matata”, ceea ce înseamnă „nu-ți face griji” sau „totul este bine”. Bărbații participanți la „ceremonie” sunt echipați în șorturi și tricou și par membri ai unei echipe sportive.


Preşedintele Klaus Iohannis a participat, duminică, alături de soția sa, Carmen, la ceremonia de rămas bun organizată la State House din Dar es Salaam, cu ocazia încheierii vizitei sale oficiale în Republica Unită a Tanzaniei.
Iohannis a ajuns vineri în Tanzania, unde a avut convorbiri cu omologul său, Samia Suluhu Hassan. Sâmbătă, şeful statului a fost primit de preşedintele Zanzibarului, Hussein Mwinyi.


Preşedintele Klaus Iohannis și-a început luni vizita în Republica Cabo Verde, penultima etapă a turneului său African. Vizitele şefului statului în Africa se vor încheia în Senegal, transmite news.ro. 


Sursa video: SPOTMEDIA.RO; TIKTOK/@DAIVAN-SMART


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde