Cetățean britanic infectat cu EBOLA!

214
1
Cetățean britanic infectat cu EBOLA! - sierraleonecetateanbritanicinfec-1408947566.jpg

Articole recomandate

Un cetățean britanic contaminat cu virusul Ebola a fost adus la un spital londonez, a anunțat Ministerul britanic al Apărării, relatează AFP. Pacientul, care nu este "grav bolnav" potrivit Ministerului Sănătății, a fost evacuat din Sierra Leone cu ajutorul unui avion militar.


El a fost internat la Royal Free Hospital din Londra. Bolnavul a fost adus la bordul unui avion de tip C17 special echipat, aparținând Royal Air Force, la Baza Northolt, la nord-vest de capitala britanică.

El urmează să primească îngrijiri într-o unitate de izolare, în care are acces personal calificat, pe un pat acoperit cu un cort care dispune de un sistem autonom de ventilație.


Comentează știrea

Radu
27 august 2014
Nou

Locuri de munca intr-un domeniu nou! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avem dovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati comod, 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4585 secunde