Cine era tânărul român pasionat de aventură care a murit înecat în Grecia

388
Cine era tânărul român pasionat de aventură care a murit înecat în Grecia - grecia-1662380388.jpg

Articole de la același autor

Un alt turist român și-a găsit sfârșitul în vacanță în Grecia. Tragedia a avut loc tot în apele insulei Lefkada, acolo unde în luna iulie a murit și fiul unui primar din Dolj. De data aceasta, tânărul care a murit se afla pe o barcă închiriată cu alți 8 prieteni și a fost răsturnată de o furtună violentă. Echipajele elene au găsit toate persoanele după lungi căutări, dar pentru tânărul Liviu nu au mai putut face nimic, potrivit Realitatea.net


Tânărul român care a murit în apele insulei Lefkada, după ce barca în care se afla cu ceilalți 8 prieteni a fost răsturnată de furtună, se numea Liviu. Potrivit martorilor, acesta ar fi consumat băuturi alcoolice înainte și nici nu știa să înoate.

Acum, curg lacrimi și mesaje de condoleanțe pentru tânărul dornic de aventură și călătorii. Prietenii spun că aștepta vacanța în Grecia de foarte mult timp.

Liviu lucra ca barman la un hotel din Sinaia și era pasionat de fotografie și sporturi de iarnă. Tânărul era și instructor de ski pe timpul iernii. 


Tânărul a plecat în vacanță în Grecia cu alți 8 prieteni, tot români, și au închiriat o ambarcațiune cu care să exploreze Kefalonia. După o furtună puternică pe mare, curenții puternici i-au purtat în larg până în zona de sud a insulei Lefkada. Properietarul bărcii a pornit în căutarea lor împreună cu un salvamar și i-au găsit pe romani după ore întregi. 5 dintre ei erau în stare stabilă. Apoi au fost găsiți ci ceilalți 4, dar din păcate, Liviu nu a mai putut fi salvat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7258 secunde