Fenomenul bizar care i-a speriat pe turiștii români în Grecia: "Să nu faceți baie dacă o găsiți așa!"

348
Fenomenul bizar care i-a speriat pe turiștii români în Grecia:

Articole de la același autor

Grecia a rămas și în 2022 preferata multor români care iubesc marea și plaja și vor să încerce și altceva decât stațiunile de la malul Mării Negre. Atrași nu doar de prețurile atractive, ci și de peisajele inedite, turiștii se îndreaptă către stațiuni precum Thassos, Halkidiki, Creta, Zakynthos, Corfu, Lefkada, potrivit Antena3.ro

Totuși, în unele cazuri, unii au parte de experiențe mai puțin plăcute. Este și cazul unui român care a cerut părerile celorlalți membri unui grup dedicat celor care aleg Grecia ca destinație de vacanță. Acesta a vrut să știe dacă și alții au întâlnit fenomenul bizar observat de el apele mării.

În loc de turcoaz, apa arată cu totul diferit.

„Are cineva idee de ce apa mării din Mikros Gialos arată așa? Este galbenă spre portocaliu și arată ca o devărsare de deșeuri”, a scris bărbatul pe Forum Lefkada.

„Sfatul meu este să nu faceți baie dacă o găsiți așa!”

Potrivit acestuia, o posibilă explicație pentru fenomenul bizar a primit-o de la salvamari.

„Am întrebat salvamarul și a spus ca e din cauza plantelor din larg, că se mai întâmplă din când în când și că dispare după câteva ore. Cică dacă ar fi fost un pericol, așa cum s-a întâmplat în urmă cu mai mult timp, ar fi scos toată lumea din apă", a relatat acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5733 secunde