Coşmarul trăit de un român în Grecia: "Evitaţi această plajă. Ne-au ridicat de acolo într-un mod agresiv și cu amenințări"

935
2
Coşmarul trăit de un român în Grecia:
Un român povesteşte pe un grup de Facebook experienţa deloc plăcută de care a avut parte în vacanţă în Grecia, acolo unde a fost cu familia şi prietenii, potrivit Antena3.ro.


Totul s-a întâmplat, după cum spune el, la "faimoasa plajă" Tigania Beach de lângă Sarti, însă nu locul pare să fie problema, ci administratorul locului, "o persoană extrem de impertinentă și agresivă", după cum povesteşte turistul.

Turist român în Grecia: "Ne-au ridicat de pe șezlonguri, într-un mod foarte agresiv și cu amenințări"

Pe plaja respectivă, dacă stai pe șezlong este interzis să vii cu băutura/mâncare din altă parte (ceea ce e absolut normal).

Am avut la noi o geantă frigorifică cu iaurt/lapte/borcănaşe cu mâncare pentru cea mică! Văzând geanta, administratorul a venit să ne-o confiște (lăsând-o până la urmă, doar după ce i-a făcut inspecția).

După aproximativ 3 ore în care am comandat doar băutură de peste 60 de euro, am întrebat dacă mai poate aduce 2 șezlonguri pentru 2 prieteni care urmau să ajungă (răspunsul fiind negativ).
Comentează știrea

fani
13 iunie 2022
educatie

Asa suntem tratati in toata europa ,ca niste adevarati rromi ! Si nu cumva au dreptate ?Stia Maresalul ce stia ,Ceausescu si Iliescu NU au vrut sa stie si iata unde a ajuns rromanica.Totul se fura :diplome,doctorate,paduri ,pensii speciale ,pensiile amaratilor si mai ales Constitutia este calcata in picioare

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3759 secunde