Vacanțe de vis fără restricții în Grecia. Anunțul ministrul elen al Turismului

450
Vacanțe de vis fără restricții în Grecia. Anunțul ministrul elen al Turismului - grecia-1651764457.jpg

Articole de la același autor

Mai sunt doar câteva zile până la redeschiderea sezonului estival într-una din țările preferate ale românilor atunci când vine vorba de vacanțe: Grecia. Ministrul elen al Turismului dă asigurări românilor care vor să meargă în concedii pe tărâmul grec că toate restricțiile vor fi ridicate. Și, deși prețurile vor fi ceva mai piperate decât în anii trecuți, Grecia rămâne o destinație potrivită pentru toate buzunarele. 


Potrivit Real8itatea.net litoralul și insulele grecești vor fi pline în acest an după doi ani de pandemie și restricții care au umbrit bucuria vacanțelor de altădată. Odată cu eliminarea restricțiilor, Grecia redevine destinația numărul 1 a românilor.

„Dacă românii vor să meargă în Grecia, îți trebuie doar o față fericită și pașaportul. Turismul este o stare de spirit, este nevoie după un lung an pentru o familie greacă, pentru o familie de români, să poată călători către o desținație superba, să se bucure de soare, de mare, de munți, de mâncare, de vin... Sunt fericit să anunț noi destinații ca Khefalonia, avioane charter către Lefkafa, o destinație unde românii vor să meargă în acest an”, a precizat Vassilis Kikilias, ministrul elen al Turismului.


Față de anii trecuți, vara acesta, prețurile pentru o vacanță în Grecia vor fi ceva mai mari, însă autoritățile elene dau asigurări că oferte tentante sunt pentru toate buzunarele.

„Din cauza crizei energetice și a războiului desigur, ne așteptăm la prețuri ridicate, dar fiind o piață liberă vor fi adaosuri libere. Unele prețuri pot fi mici, iar alte prețuri pot fi ridicate. Grecia este o țară unde fiecare poate călătorii indiferent de buzunare. Stațiuni unice și cu prețuri foarte bune. Vreau să vod modul în care românii continuă să descopere Grecia destinație cu destinație, vară după vară. Este minunat!”, a transmis ministrul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3237 secunde