Ciocolata belgiană ISIS și-a schimbat denumirea

234
1
Ciocolata belgiană ISIS și-a schimbat denumirea - 3martieciocolataisisschimbatdenu-1425387844.jpg

Articole de la același autor

O celebră marcă de dulciuri belgiană, ISIS, și-a schimbat denumirea din cauza asemănării cu sigla grupării jihadiste Statul Islamic. De-acum încolo se va numi Libeert, care este numele de familie al companiei, relatează online ziarul spaniol El Pais, citat de Agerpres.

La 1 ianuarie 2014, partenerii companiei, care folosește în prezent 150 de angajați și are încasări de 35 de milioane de euro anual, au decis să schimbe acronimul (ISIS, de la Italo Suisse Italo Suisse). "Crea confuzie privind originile noastre", a susținut directoarea acestei firme care se consideră sută la sută belgiană. 



Comentează știrea

burdy
3 martie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Prăjitură cu ciocolată albă
Pagina a fost generata in 0.5395 secunde