Comerțul ilegal cu animale sălbatice. Londra cere toleranță zero

112
Comerțul ilegal cu animale sălbatice. Londra cere toleranță zero - williamhagueukforeignsecretary55-1392286562.jpg

Articole recomandate

Ministrul britanic al afacerilor externe, William Hague, a pledat miercuri pentru 'toleranță zero' față de flagelul comerțului ilegal cu animale, potrivit AFP.


Ar fi o 'tragedie' dacă aceste specii — tigri, elefanți, rinoceri, urangutani — ar dispărea 'din cauza ignoranței și avidității omului', a declarat William Hague, cu ocazia unei recepții desfășurate la muzeul de istorie naturală din Londra, pe tema comerțului ilegal cu animale sălbatice.


'Trebuie să dăm dovadă de toleranță zero față de corupție și să arătăm angajamentul tuturor guvernelor de a nu avea nicio legătură comercială cu produse provenite de la specii aflate în pericol', a mai spus șeful diplomației britanice, în ajunul unei conferințe internaționale pe această temă.
Prințul William și-a exprimat la rândul său dorința ca reuniunea de joi să poată marca 'începutul sfârșitului acestui comerț odios'.


Într-un mesaj video difuzat duminică, prințul William și tatăl său, prințul Charles, coorganizator al conferinței împreună cu guvernul britanic, au lansat un apel pentru salvarea elefanților și a celorlalte specii amenințate, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6396 secunde