Complot terorist, dejucat în Arabia Saudită. Sute de membri ai grupului Stat Islamic au fost arestați

94
Complot terorist, dejucat în Arabia Saudită. Sute de membri ai grupului Stat Islamic au fost arestați - stat-1437295805.jpg

Articole recomandate

Serviciile de securitate din Arabia Saudită au arestat, sâmbătă, 431 de presupuși membri ai rețelei teroriste Stat Islamic suspectați că pregăteau atacuri la moschei șiite, informează Digi24.ro.



Cei mai mulți dintre suspecți sunt cetățeni saudiți, dar există și militanți din alte țări, inclusiv din Yemen și din Siria, a comunicat Ministerul saudit de Interne.

Islamiștii, simpatizanți și membri ai organizației teroriste Stat Islamic, sunt acuzați că pregăteau o serie de atacuri sinucigașe la moschei șiite de pe teritoriul saudit.

Arabia Saudită participă la coaliția internațională coordonată de Statele Unite care efectuează raiduri aeriene împotriva pozițiilor din Irak și Siria ale rețelei Stat Islamic.

"Teroriștii pregăteau atacuri sinucigașe și asasinate. Erau vizate moschei, cel puțin o misiune diplomatică, obiective ale serviciilor de securitate și instituții", a comunicat Ministerul saudit de Interne.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Iulie 2015
Stire din Actual : LIDER UCIS!
Sâmbătă, 04 Iulie 2015
Stire din Actual : ISRAELUL, BOMBARDAT!
Pagina a fost generata in 0.4026 secunde