Cu WC-uri în curte și Grigorescu pe pereți

Consiliul Județean investește 38.000 lei în tablouri pentru școlile de la țară

296
Consilierii județeni se întrunesc astăzi în ultima ședință pe acest an, în Aula Mare a Bibliotecii Județene. Aleșii vor supune la vot 48 de proiecte de hotărâri.
Consilierii vor lua act de încetarea de drept a mandatelor celor doi colegi deveniți proaspăt deputați, Mihai Lupu (PNL) și Cristina Dumitrache (PSD). Există și două proiecte privind validarea celor care le vor lua locul: Eugen Silaghi (PNL) și Laurențiu-Marius Marin (PSD).
Pe de altă parte, nici de data aceasta, conducerea CJC nu a luat în calcul validarea celor trei membri ai PD-L. Este vorba despre Ion Popescu, Gheorghiță Corbu și Gheorghe Șuțu, ultimul dintre ei urmând să îi ia locul lui Zanfir Iorguș, ales recent în funcția de deputat.
Deși pedeliștii susțin că au depus documentațiile la consiliul județean, acestea se pierd de fiecare dată pe drum și nu ajung pe ordinea de zi a ședințelor de consiliu.
Un alt proiect interesant născocit de către șeful CJC, Nicușor Constantinescu, este cel prin care vrea să investească 38.000 lei "în tablouri reprezentând personalități ale vieții culturale și istorice românești" pentru a dota 65 de școli din mediul rural.
Printre celelalte proiecte de pe ordinea de zi, se numără și proiectul privind alocarea sumei de 40.000 lei Clubului Sportiv Universitar "Neptun" al UMC de la punctul cu nr. 41. Motivul invocat este asigurarea sprijinului financiar pentru menținerea echipei în Divizia A a Campionatului Național de Handbal în sezonul 2007/2008.
Un proiect asemănător este și cel de la nr. 48 privind alocarea sumei de 6.000 lei pentru participarea Clubului Sportiv "Karate Traditional" Eforie pentru participarea la Campionatul European de Karate Traditional Fudokan Shotokan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7501 secunde