Dinamo - RCJ Farul, în Divizia Națională de rugby

Constănțenii joacă ultima carte

252
Echipa de rugby RCJ Farul susține, astăzi, o partidă așteptată cu mare interes: cea cu Dinamo, restanță din etapa secundă a play-off-ului Diviziei Naționale. Pentru că bucureștenii au terenul suspendat, întâlnirea este găzduită de stadionul "Tineretului" din Buzău, cu începere de la ora 11.00.
După duelul cu Dinamo, delegația constănțeană, condusă de antrenorii Bruce Hodder, Virgil Năstase și Florea Opriș, nu se va întoarce acasă, ci va pleca, mâine, spre Cluj. În inima Ardealului, "marinarii" vor înfrunta, sâmbătă, tot în meci de campionat, pe Universitatea, o formație care le-a creat multe clipe grele în întâlnirile precedente.
Dacă nu va obține maximum de puncte din partidele cu Dinamo și U Cluj, RCJ Farul își anulează șansele de a termina play-off-ul pe una dintre primele două poziții, care permit disputarea semifinalei pe teren propriu. Misiunea alb-albaștrilor este una foarte dificilă, pentru că lotul este decimat de accidentări și suspendări.
***
Cupa Academicus 2009 la rugby în 7, trofeu destinat liceenilor, a revenit, cu victorii pe linie, echipei Grupului Școlar "Lazăr Edeleanu" din Năvodari (antrenori, Cornel Suciu și Cristian Husea), pe locurile doi și trei clasându-se Grupul Școlar Ovidiu (antrenor, Dan Gavrilă), respectiv Grupul Școlar Cogealac (antre-nor, Cătălin Buruiană).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5855 secunde