Constănțenii riscă să rămână fără apă caldă și căldură în apartamente

1037
Electrocentrale București (ELCEN) a anunțat Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța (RADET) că locuitorii orașului de la malul mării riscă să rămână fără apă caldă și căldură, din cauza datoriilor pe care compania le are către distribuitorii de gaze.
Electrocentrale Constanța este filiala Electrocentrale București, astfel că, dacă distribuitorii nu mai furnizează gaze către ELCEN, vor fi afectați și constănțenii. "Din 25 noiembrie va fi oprit consumul de gaze dacă nu plătim. Avem o datorie de 86.000.000 dolari și trebuie să primim bani și de la RADET București, cât și de la RADET Constanța", a declarat Irina Duică, directorul general al ELCEN.
De partea cealaltă, Florin Rugină, consilierul de imagine al directorului general al RADET Constanța, Ilie Rachieru, crede că declarațiile apărute în presă sunt politice. "Nu cred că cineva își va permite să se joace cu confortul oamenilor, mai ales în perioada electorală", a precizat Florin Rugină.
Surse din ELCEN ne-au anunțat că se va reduce cantitatea de energie termică către populație pentru că furnizorul de gaze va reduce cantitatea de materie primă. Cantitatea de gaze furnizată zilnic va scădea de la 3.000.000 metri cubi la 1.500.000 pentru toată societatea, fiind afectate și sucursalele, în consecință și RADET Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.733 secunde