Copiii de imigranți, forțați să lucreze ilegal în fabrici de îmbrăcăminte

179
1
Copiii de imigranți, forțați să lucreze ilegal în fabrici de îmbrăcăminte - copiideimigranti-1454422593.jpg

Articole recomandate

Lanțuri de magazine de haine au descoperit că în fabricile furnizorilor lor din Turcia lucrează ilegal copii sirieni.

Conform raportului ONG-ului Business and Human Rights Resource Centre, care lucrează asupra responsabilității firmelor în privința drepturilor omului, cele două companii sunt printre foarte puținele care au intervenit după ce au descoperit că în trei fabrici din Turcia ale furnizorilor lor lucrează și copii sirieni.

Pe de altă parte, Amnesty International atrage atenția asupra faptului că femeile siriene refugiate în Liban sunt victime ale exploatării și hărțuirii sexuale.

Într-un raport publicat înaintea unei conferințe a donatorilor pentru Siria prevăzută pentru joi la Londra, Amnesty International face apel la comunitatea internațională la un mai mare sprijin financiar și la mai multe eforturi pentru relocarea refugiaților sirieni, care au fugit în masă din țara lor începând cu 2011. 

Comentează știrea

Ema
3 februarie 2016
BANI

Castiga bani de acasa. Aceasta poate fi o mare oportunitate pentru tine! Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa, maximum 3 ore pe zi, in funtie de abilitati. Cerinte: - calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta Nu este necesara experienta.Oferim instruire gratuia sub forma unor lectii prin e-mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi, dacă doriti, veti incepe sa lucrati. Pentru mai multe detalii lasati mesaj cu textul "INFO " la adresa de e-mail : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.577 secunde