Copil de un an din Brăila, în comă după ce a fost bătut de propria mamă timp de câteva luni

182
Copil de un an din Brăila, în comă după ce a fost bătut de propria mamă timp de câteva luni - copil-1636388718.jpg

Articole de la același autor

Un copil de un an a fost agresat timp de câteva luni de propria mama, iar în urma acţiunilor sale repetate, acesta a intrat în comă GlasGow III. Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor în condiţii de violenţă în familie. Medicii au transmis anchetatorilor că şansele de supravieţuire ale copilului sunt aproape inexistente deoarece creierul său nu răspunde la stimuli.


Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, anchetatorii au fost sesizaţi de reprezentanţii Spitalului Judeţean Brăila cu privire la faptul că un copil în vârstă de an şi două luni a fost adus de către mamă şi de concubinul acesteia, în stare gravă, respectiv în comă - Glasgow III.

Din cauza stării grave a copilului, el a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” Bucureşti. Cadrele medicale au constatat că acesta prezenta comă Glasgow III; Sindrom Silverman sau sindromul copilului bătut/smucit, “leziuni cranio-cerebrale cu caracter înalt sugestiv pentru traumatism sever non-accidental; fragmente osoase detaşate, parţial lizate occipital; fractură parieto-occipital dreapta; leziuni cerebrale ireversibile”.

Potrivit Realitatea.net, procurorii au stabilit în urma cercetărilor că în ultimele săptămâni femeia şi-a agresat în mod repetat copilul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5643 secunde