Alcoolul face victime, pe șoselele din Constanța

185
Alcoolul face victime, pe șoselele din Constanța - accidentelitoral-1596990107.jpg

Articole de la același autor

Sfârșitul de săptămână a însemnat aglomerarea șoselelor, atât turiștii, cât și constănțenii îndreptându-se spre stațiuni și plajă. Dar, după cum au constatat polițiștii, o parte dintre șoferi "au uitat" de regulile rutiere, urcându-se la volan sub influența alcoolului și provocând accidente. Din păcate, incidentele respective au băgat oameni în spital!

Un astfel de accident a avut loc, sâmbătă, la ora prânzului, între Agigea și Lazu. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 12.40, un bărbat de 61 de ani, fiind sub influența alcoolului (la testarea cu etilotestul a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus pe DN 39, dinspre Agigea către Lazu, pe a doua bandă. La un moment dat, la coborârea de pe Podul Agigea, nu a păstrat distanța de siguranță și a lovit în spate un alt autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani. În urma impactului, mașina respectivă a fost proiectată într-o a treia, condusă de o femeie de 32 de ani. În accident a fost rănit șoferul în vârstă de 52 de ani.

După câteva ore, un alt accident în care a fost implicat alcoolul a avut loc în județ. Era în jur de 17.20, când un tânăr de 22 de ani conducea pe strada Morii din localitatea Tuzla, iar la intersecția cu sens giratoriu, cu DN 39, a accidentat un pieton, care era sub influența alcoolului. În urma testării, s-a stabilit că victima era aproape de comă alcoolică, avea 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde