Copil rom bătut crunt în Paris / "M-au sunat și mi-au spus că e mort"

240
1
Copil rom bătut crunt în Paris /

Articole recomandate

Cazul adolescentului rom bătut crunt la periferia Parisului capătă valențele unei teorii a conspirației. Un reputat jurnalist și scriitor francez lansează ipoteza că băiatul ar fi murit deja, dar instituțiile abilitate au primit ordinul să nu divulge informația până la finalizarea anchetei. Presa franceză face și alte dezvăluiri. Potrivit RTL, Darius ar fi ajuns la Paris după ce a fugit dintr-un centru de psihiatrie din România și ar fi intrat pe teritoriul Franței sub o identitate fictivă.


"Am o veste proastă. M-au sunat și mi-au spus că Darius [...] e mort." Așa începe mesajul postat de jurnalistul Denis Robert pe o rețea de socializare.

Oficial, Darius e în comă profundă după ce a suferit traumatisme craniene severe în urma unei agresiuni extrem de violente la care a fost supus în seara zilei de 13 iunie. El ar fi fost luat cu forța de acasă, dintr-o suburbie a Parisului și linșat de un grup de 12 indivizi.

Procurorul care se ocupă de caz susține că e vorba de un act barbar, motivat de o răzbunare personală, și nu de un act de rasism.


Comentează știrea

ismaul/ brusel
8 august 2015
cei sanatoso profita de diagnostic !

Multi romii au sc.vieti si filozofi de a asi castiga cea ce vor precum cersitul prefecut dar realitatea ne arata pe fata romii nascuti dianosticati cu handicap fizic si mintali sunt jucariile lor precum micul pinochio creat de geopeto .ar trebui ca justitia sa fie dura amezile dure ba chiar si cu dosare penale multi romi au chema an afara prin relati ba chiar le antocmesc diagnostic mult mai mare ca sa pot luoa bani de pe urma lor care staru cheltuie multi bani .ar trebui taxa pe cersetorie 2000 de euro pe an .---- romii nu este ploblema societati ---- si societatea e prea blanda daca societatea e dura si severa cu singuranta romii nu se vor numii romii modernii ....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5074 secunde