Minor rom român, între viață și moarte după ce a fost linșat în Franța

2497
1
Minor rom român, între viață și moarte după ce a fost linșat în Franța - 133650cersetorimila1010200812081-1403019945.jpg

Articole recomandate

Un minor rom român se afla între viață și moarte, după ce a fost bătut de aproximativ 12 persoane care-l suspectau de comiterea unor spargeri într-o localitate din departamentul Seine-Saint-Denis, în zona central-nordică a Franțe.


"Un grup de persoane a venit să-l caute în această tabără și l-a luat cu forța", a declarat o sursă din cadrul poliției. Minorul a fost sechestrat într-o pivniță, unde agresorii l-au bătut cu brutalitate, relatează site-ul revistei franceze Le Nouvel Observateur.


"Aproximativ 12 persoane" ar fi participat la această lișare, potrivit unei surse apropiate cazului. Mama minorului este cea care a sesizat poliția. Tânărul a fost găsit inconștient, abandonat într-un cărucior de la un supermarket, potrivit unei surse din cadrul poliției. Nicio persoană nu era arestată până luni seara în acest caz, potrivit Le Nouvel Observateur.


Președintele Francois Hollande a denunțat linșarea tânărului rom în Franța, pe care a numit-o un act "incalificabil și nejustificat", relatează AFP. Acesta "cere angajarea tuturor mijloacelor pentru găsirea autorilor acestei agresiuni", a anunțat palatul Elysée, scrie Mediafax.


Comentează știrea

popa
18 iunie 2014
lectie franceza

Am inceput sa pricepem cum 'rezolva problema tiganilor' marii civilizati ai europei. In anii 90 ne dadeau lectii si ne acuzau de rasism in problema tiganilor , acum ca au venit si pe capul lor au o singura regula : inapoi in Romania vii sau morti !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Actual : Franța, zguduită puternic
Duminică, 04 Mai 2014
Stire din Sport Internațional : Guingamp a câștigat Cupa Franței
Pagina a fost generata in 0.4631 secunde