Concurs Corpul neînsuflețit al lui Claudiu Bujin va fi depus, astăzi, la "Catedrală"

816

Articole de la același autor

Trupul neînsuflețit al atletului Claudiu Gabriel Bujin a fost adus, aseară,
la Constanța (din Germania) și depus acasă, în apartamentul familiei. Înmormântarea are loc mâine.

Astăzi, la ora 11,30, Înalt Prea Sfinția Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și un sobor de preoți vor întâmpina cortegiul mortuar la "Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel", unde sicriul cu trupul neînsuflețit va rămâne până mâine, când, la ora 12, va avea loc slujba de înmormântare.
În jurul orei 13,30, cortegiul funerar se va deplasa de la "Catedrală" spre Cimitirul Central, pe traseul: Piața Ovidiu - str. Mircea cel Bătrân - str. Primăverii - stadionul "Farul" - str. Soveja - bd. Alexandru Lăpușneanu - bd. IC Brătianu.
Constănțeanul Claudiu Bujin, fost campion național și campion balcanic la săritura în lungime, component al lotului național, a murit, la doar 24 de ani, la ora 1,10 a zilei de sâmbătă, 14 martie, într-o clinică din Halle (Germania), răpus de un cancer la timus.
"Ce tragedie! Câte mai avea de spus în atletism Claudiu! Ce mult își dorea să ajungă campion european și pentru aceasta nutrea speranța însănătoșirii", a declarat Elena Frîncu, direc-torul executiv al DSJ Constanța.

***

Mesaje primite pe www.cugetliber.ro:
Ne recunoaștem valorile doar după ce nu mai sunt
"Sincere condoleanțe familiei. Câteodată, atenția ne este furată de snobismul mediatic și sportiv din fotbal și din alte sporturi și nu avem ochi pentru performanțele noastre locale și pentru sportivii de viitor. Ne pare rău și suntem cu tot suportul lângă familia Bujin și sperăm că medaliile de aur rămase necâștigate vor fi aduse acasă de Cristina. Suporterii FC Farul" (de la Debus - 17.03.2009, 05:07:08)

Salt spre stele!
"Cuvintele sunt de prisos în fața acestei tragedii. Se spune că Dumnezeu îi ia pe cei buni mai repede la el pentru a nu fi afectați de răutățile unei societăți clădite strâmb. Condoleanțe și putere familiei de a trăi cu golul lăsat de Claudiu! În salturile ei, Cristina va fi ajutată de aripile de înger ale fratelui ei. În asemenea momente, nu mai știi ce e drept și ce e nedrept pe lumea asta. Doar Dumnezeu știe, iar noi nu prea avem timp sau nu vrem să înțelegem rostul vieții,
într-o goană fără de sfârșit. În saltul lui spre infinit, Dumnezeu să-i ocrotească sufletul în lumea celor drepți!" (de la zan 13 - 17.03.2009, 12:24:26)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8592 secunde