Premierul maghiar Orban Viktor:

"Criza este mai prelungită și mai profundă decât se vede"

244
Premierul Ungariei, Orban Viktor, a declarat, sâmbătă, la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad, că liderii politici europeni trebuie să implementeze decizii menite să scoată Europa Centrală și de Est din criza economico-financiară care este "mai prelungită și mai profundă decât se vede".

Premierul maghiar a vorbit despre reînnoirea Ungariei și a Europei Centrale, făcând și o analiză a situației economice de pe continent.

"Niște economiști reputați, într-un mod dramatic, brutal, au formulat foarte clar opinia despre ceea ce se întâmplă în Europa. Dacă liderii europeni nu vor lua decizii clare, implementate imediat, atunci țările europene vor deveni niște lunatici care umblă dintr-un loc într-altul, fără rost", a spus Orban. În opinia sa, "criza este mai prelungită și mai profundă decât se vede".

El a afirmat că doar Europa și SUA se confruntă cu această problemă, pe când statele din Asia, America de Sud sau chiar unele state din Africa "au pășit pe o cale a dezvoltării", iar una dintre cauze este că Europa trăiește încă în umbra celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Iulie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului  supărat
Pagina a fost generata in 0.3892 secunde