Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro

174
Cum arată cel mai scump penthouse scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro - penthouse-1661267889.webp

Articole de la același autor

Cel mai scump penthouse din Iaşi a fost scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro, iar printre avantaje se numără şi faptul că se poate ajunge direct cu liftul în casă, scrie Antena3.ro


Cel mai scump pentehouse din Iaşi, situat într-o clădire din zona centrală a oraşului, a fost scos la vânzare pentru o sumă de aproape 1,3 milioane de euro.

Locuinţa de lux are o suprafaţă totală de 410 metri pătraţi şi se află la ultimele trei etaje ale blocului. În prezent, penthouse-ul este închiriat în regim hotelier.

"Minunat penthouse cu vedere la Palatul Culturii, etajele 10, 11 şi 12. Total 410 mp. Unităţile de locuinţe sunt acum folosite ca hotel cu profituri mari documentate. La etajul 12 se poate ajunge direct cu liftul în casă.


Preţul include mobilierul şi jacuzzi-urile. Vă rugăm să evitaţi să faceţi propuneri ridicole. Unitatea imobiliară este de mare profil atât pentru poziţie, cât şi pentru finisajele interioare şi mobilierul", se arată în anunţul de vânzare postat pe OLX. Cel mai scump penthouse din Iaşi are cinci dormitoare, fiecare cu baie proprie, saloane, bucătării şi terase.


Cum arată cel mai scump penthouse din Iaşi, scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro 786266
Cum arată cel mai scump penthouse din Iaşi, scos la vânzare pentru 1,3 milioane de euro 786265


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5612 secunde