Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022

373

Articole de la același autor

Teatrul de Stat Constanța, organizatorul SEAS 2022 - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, a programat în ultima săptămână trei spectacole de succes, care îi vor face pe spectatori să aștepte cu nerăbdare stagiunea estivală a anului viitor. Cei care nu au venit încă la SEAS 2022, mai au la dispoziție încă o săptămână pentru a trăi experiența unor seri frumoase de vară cu teatru și muzică de cea mai bună calitate.

Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022 - -1661268466.

Marţi, 23 august, de la ora 20:30, „Chiritza în concert” vine la Teatrul de vară Soveja. Este un spectacol muzical, o reinterpretare a celebrelor personaje ale lui Alecsandri prin prisma umorului special al Adei Milea. Iar faptul că producător este Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj Napoca adaugă un condiment în plus și o notă ironică graiului moldovenesc al Chiritzei, Lulutzei și al lui Gulitză și Leonash. „Chiritza în concert” a câștigat Premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol în 2020.

„Sarabanda aventurilor, întorsăturile de vodevil și commedia dell‘arte, textul plin de comicării, perfecta mișcare scenică, actorii ce ne delectează cu elanul și talentele lor în sarabanda dinamică de întâmplări și cântece pline de vervă sunt gustate la maximum de spectatori!” (Eugen Cojocaru, „Broadway musical made in Cluj”, Revista Tribuna)


Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022 - -1661268397.

„Bigamul… după 20 de ani (Prins în plasă)”, o comedie efervescentă de Ray Cooney, în regia lui Gelu Colceag, este programată joi, 25 august, ora 20:30, tot la Teatrul de vară Soveja. Un spectacol al Teatrului Mic din București, care introduce publicul în existența complicată a unui taximetrist ce încearcă să ducă o viață dublă, ca soț și tată devotat celor DOUĂ familii aflate la câteva străzi distanță, la Londra. „Prins în plasă” continuă acțiunea din „Bigamul”, cu încurcături, confuzii, invenții, situații disperate, lovituri de teatru, un final neașteptat și mult haz, căci nimeni nu poate rămâne serios la acest spectacol.

Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022 - -1661268410.

Duminică, 28 august, Teatrul EXCELSIOR București prezintă unul dintre cele mai bune musical-uri produse în România, „FAMILIA ADDAMS”. „Regizat de incredibilul Răzvan Mazilu, musicalul de la Teatrul Excelsior îi aduce pe Morticia, Gomez și întregul neam Addams într-o nouă ipostază: Wednesday, micuța nonconformistă, s-a îndrăgostit de Lucas Beineke, un băiat normal, cu o familie obișnuită și mai puțin întunecată decât a ei. Anunțul venirii la cină a părinților pretendentului naște în cei din clanul Addams o multitudine de sentimente și trăiri, ridicând întrebarea: ce înseamnă să fii normal? Astfel, se conturează un spectacol care rămȃne fidel nebuniei și autenticității familiei Addams, cu umorul genial al lui Gomez, firea misterioasă a Morticiei, iubirea înflăcărată dintre aceștia, ciudățeniile lui Wednesday, Pugsley, Fester, Lurch și ale bunicii” (Maria Dumitru, „La cină cu Familia Addams la Teatrul Excelsior”, Teen-Press)

Săptămâna care a trecut, a șaptea și penultima săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului, a continuat să demonstreze interesul din ce în ce mai mare al constănțenilor și al turiștilor pentru evenimente culturale de calitate. A fost printre cele mai dense săptămâni de la SEAS, iar publicul a umplut din nou cele două spații în aer liber.

S-a jucat cu sălile pline și chiar cu casa închisă: marți, spectacolul „Sunt o babă comunistă” produs de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara; joi, comedia românească de la Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, „Doi morți vii”; vineri, „California Suite” de la compania independentă UNTEATRU din București; sâmbătă și duminică, Teatrul NOTTARA din București cu spectacolele „Liniște în culise” și „Aici nu-i de joacă”.

Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022 - -1661268423.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Agenţia de bilete din Bd. Tomis nr. 97 (de joi până duminică) și, cu o oră înainte, de la casieria de la Teatrul de Vară Soveja.

Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022 - -1661268438.

SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța.

Mulțumim partenerilor noștri – Barrissimo Cocktail Bar, restaurantul Mangia Mangia, restaurantul Bierhaus, Plaja Gaia – care doresc să încurajeze participarea la evenimente culturale, așa încât toți spectatorii noștri beneficiază de reduceri prezentând un bilet la un spectacol din săptămâna respectivă. Mulțumim Florăria Magnolia pentru frumoasele buchete oferite participanților.
Ultima săptămână de spectacole în aer liber, la SEAS 2022 - -1661268451.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3872 secunde