De mâine, spectacolele din agenda SEAS încep mai devreme cu o jumătate de oră

241
De mâine, spectacolele din agenda SEAS încep mai devreme cu o jumătate de oră - cenusareasa3-1660128574.jpg

Articole de la același autor

În cea de-a șasea săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS), eveniment organizat de Teatrul de Stat din Constanța și finanțat de Consiliul Județean, ora de începere a reprezentațiilor se schimbă, deoarece, după cum transmit organizatorii, soarele apune suficient de devreme pentru a face loc reflectoarelor.

Totuși, la matineu, joi, 11 august 2022, de la ora 10:00 - Ateneul Național Iași vine cu spectacolul „CENUȘĂREASA” după Frații Grimm, regia Toma Hogea, un spectacol pentru copii, oferit gratuit, în Parcul Arheologic, în limita locurilor disponibile.

Iar de la ora 20,30, tot joi, 11 august 2022, Teatrul „Maria Filotti” din Brăila prezintă, la Teatrul de Vară Soveja, spectacolul „JAKE ȘI FEMEILE LUI” de Neil Simon, în regia lui Erwin Șimșensohn. O comedie rafinată a unuia dintre cei mai cunoscuți dramaturgi americani, despre un scriitor de succes și femeile din viața sa. Aflat la a doua căsătorie, în pragul unei crize, Jake distruge și reface toate relațiile cu femeile din viața sa (soția, sora, fiica, amanta, terapeuta, fosta soție) jonglând permanent între realitate și imaginație.

Vă reamintim că pentru spectatorii care cumpără bilete din timp, TSC a inițiat o campanie promoțională  EARLY BIRD, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic având tariful redus de 30 lei.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Agenţia de bilete din Bd. Tomis nr. 97 și, cu o oră înainte, de la casieriile din locațiile în care sunt programate spectacolele – Teatrul de Vară Soveja sau Parcul Arheologic

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2442 secunde