SEAS, un eveniment marca Teatrul de Stat din Constanța, apreciat de sutele de spectatori. Încă patru săptămâni de spectacole

422
SEAS, un eveniment marca Teatrul de Stat din Constanța, apreciat de sutele de spectatori. Încă patru săptămâni de spectacole - groovegarden3-1659517212.jpeg

Articole de la același autor

Cea de-a doua jumătate a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului – SEAS 2022 a debutat aseară, cu spectacolul „Gaițele” al Teatrului de Stat din Constanța, organizatorul acestui mega-eveniment finanțat de Primăria Constanța.

Urmează încă patru săptămâni la fel de intense, cu numeroase spectacole din toată ţara şi din Chişinău.

Reamintim că a patra săptămână din SEAS 2022, cea care tocmai s-a încheiat, a adus în faţa publicului, în aer liber, trei spectacole valoroase, apreciate prin prezenţa numeroasă a spectatorilor şi prin aplauzele îndelungate.

Spectacolul „Cea mai frumoasă soție” de Eugene Labiche, în regia lui McRanin, una dintre comediile de succes ale Teatrului de Stat Constanța, a atras la Teatrul de Vară Soveja peste 300 de spectatori – constănţeni, dar şi turişti –, care au scos actorii la rampă, cu aplauze prelungite.

Vineri seară, muzicienii din Sorin Zlat Band au încântat publicul din Parcul Arheologic cu proiectul lor Groove Garden – un concert de jazz-funk, excepțional interpretat de artiști experimentați și cunoscuți pe scena jazz-ului românesc şi internațional. Spectatorii prezenţi au vibrat alături de trupă, au cântat şi chiar au dansat, ceea ce ne îndreptăţeşte să afirmăm, cu bucurie, că şi acest concert a fost un succes.

Sâmbătă seară, la Teatrul de Vară Soveja, talentații artiști din trupa directorului de scenă Victor Ioan Frunză au oferit o lecţie de teatru. Cu toate că a avut prima reprezentaţie în 1662, pe vremea Regelui Soare, piesa „Școala nevestelor” de Moliere, cu un text adaptat la vremurile noastre chiar de interpretul rolului principal, actorul Adrian Nicolae, a stat la baza unei montări senzaționale, aplaudată şi aclamată de un public numeros, de peste 400 oameni, marcând finalul încă unei săptămâni de succes la SEAS 2022!

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8522 secunde