O nouă săptămână în compania spectacolelor de calitate în cadrul SEAS

237
O nouă săptămână în compania spectacolelor de calitate în cadrul SEAS - onouasaptaman-1659979512.jpg

Articole de la același autor

Jucat și aplaudat frenetic în a treia săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului (SEAS), spectacolul Teatrului de Stat – „Goi pușcă” (după filmul „Full Monty”, montat la Constanța în regia lui Vlad Cristache) se reia marți, 9 august, de la ora 21, tot pe scena Teatrului de Vară Soveja.

Șase șomeri din Sheffield ajung la capătul puterilor și, pentru a se redresa, decid să facă împreună un show de striptease pentru toate femeile din oraș. Ei încearcă să-și rezolve, astfel, diversele probleme: unul nemaiputând să plătească pensia alimentară și să-și vadă copilul, prietenul său cel mai bun îndepărtându-se de soția lui, căci nu se mai simțea bărbat îndeajuns, altul mințindu-și în fiecare zi soția că pleacă la muncă, pentru a nu-i provoca o decepție, deși era șomer de 6 luni, iar altul fiind în pragul sinuciderii. O comedie britanică plină de suflet, care a avut un succes imens la ecranizare, numărându-se printre filmele cult din anii ’90 și care la Constanța este jucată de actorii Marian Adochiţei, Ionuț Paul Ștefan, Iulian Enache, Theodor Șoptelea, Florentin Roman, Florin Aioane / Ștefan Mihai, Matei Doreanu, Alina Manţu, Florina Stănculeţ, Liliana Cazan / Luiza Sarivan, Liviu Manolache / Dan Cojocaru, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Laura Iordan Adrian, Georgiana Mazilescu, Lana Moscaliuc, Ecaterina Lupu / Cristiana Luca.

Nerecomandat copiilor sub 14 ani.

SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța până pe data de 28 august, așa încât spectatorii care cumpără bilete din timp pot beneficia de campania promoțională EARLY BIRD, primele 150 de bilete la fiecare spectacol programat la Teatrul de Vară Soveja și primele 50 de bilete la fiecare spectacol programat pe scena din Parcul Arheologic având tariful redus de 30 lei.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Agenţia de bilete din bd. Tomis nr. 97 și, cu o oră înainte, de la casieriile din locațiile în care sunt programate spectacolele – Teatrul de Vară Soveja sau Parcul Arheologic.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.716 secunde