Cum mint românii ca să obțină azil politic în SUA

282
Cum mint românii ca să obțină azil politic în SUA - azil-1652453660.jpg

Articole de la același autor

Sub pretextul temerii că Vladimir Putin ar putea invada România, mulți români care vor să ajungă în Statele Unite cer azil politic autorităților de peste Ocean. Totodată, și rușii recurg la aceeași strategie. Apelul la... mila față de copii pare să fie cea mai la îndemână strategie a celor care vor să ajungă pe teritoriu american. 


Ucraina. Cei mai mulți vor să beneficieze de politica administrației Biden, care integrează solicitanții de azil politic în comunitățile americane.

Potrivit Realitatea.net o familie din România a cerut autorităților americane azil politic, sub pretextul că fuge din calea războiului declanșat de Vladimir Putin, scrie presa din SUA. Examinatorii și-au dat seama rapid că au de-a face cu un plan pus la cale de români, special pentru a ajunge pe teritoriu american.


Pentru a obține azil politic în SUA, mulți români, în special cei cu familii numeroase, fac apel la mila americanilor. Practic, copiii reprezintă un "pașaport emoțional" în drumul către visul american.

Un sondaj realizat de o platforma de recrutare din România arată că, de la începutul războiului din Ucraina, 51% dintre români au luat în calcul să părăsească România, în timp ce 12% așteaptă să vadă cum evoluează criza de la graniță. În timp ce 11% sunt de părere că războiul nu ne va afecta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1224 secunde